Yerevan.kgmTransformer en stroomDoor verandering gedreven marktaandeel

  • vrijgavetijd:2022-08-11 21:18:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:190
  • Korte omschrijving:

    Yerevan.kgm,Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenAls de transformator op volle kracht werkt, heeft

Artikel inhoud

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Yerevan.kgmDit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, de centrifugale ventilator te stoppen het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.


Yerevan.kgmTransformer en stroomDoor verandering gedreven marktaandeel



Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt,Yerevan.kgm2000 KVA-krachttransformator, wat resulteert in olielekkage.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek,Yerevan.kgmTotaal ingesloten transformator, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Beheer van apparatuurLosse kernschroef

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is,Yerevan.kgmTransformer en stroom, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


Yerevan.kgmTransformer en stroomDoor verandering gedreven marktaandeel



Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Resultaten van de testOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Yerevan.kgmIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Yerevan.kgmOverige productinformatie
  • Hohhot.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformKwaliteitshandelaar

    Hohhot.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformKwaliteitshandelaar

  • Cosenza.kgmHydraulisch hefplatform voor voertuigenWat zijn de kenmerken van het product?

    Cosenza.kgmHydraulisch hefplatform voor voertuigenWat zijn de kenmerken van het product?

  • bij een rivierKlein elektrisch hydraulisch hefplatformToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicro

    bij een rivierKlein elektrisch hydraulisch hefplatformToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicro

  • KefeldCity in GermanyHydraulisch hefplatformDoe er alles aan om diepe verwerkingsproductielijnen sta

    KefeldCity in GermanyHydraulisch hefplatformDoe er alles aan om diepe verwerkingsproductielijnen sta

  • KefeldCity in GermanyElektrisch hydraulisch hefplatform kleinDe juiste werking is erg belangrijk

    KefeldCity in GermanyElektrisch hydraulisch hefplatform kleinDe juiste werking is erg belangrijk

  • KefeldCity in GermanyKleine hydraulische hef- en nivelleringVeroudering van materiaaldefecten

    KefeldCity in GermanyKleine hydraulische hef- en nivelleringVeroudering van materiaaldefecten

  • KefeldCity in GermanyHef- en uitstapbrugVol kansen

    KefeldCity in GermanyHef- en uitstapbrugVol kansen

  • New York CityHydraulische mobiele instapbrugProductprestatiekenmerken:

    New York CityHydraulische mobiele instapbrugProductprestatiekenmerken:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!